Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvky pre inteligentnú domácnosť
- Kvalitný výrobok
- osvedcila sa mi tato zasuvka a vyskusal som ju je v pohode a na druhy den prisla
s uctou J.Habovcik
Pozor!!!!
Hrozí skrat pri fázovaných pripojeniach, zásuvka nemá uzemňovací kolík, takže je možná zámena fáze a nuláku. Niektoré staršie zariadenia môžu spôsobiť skrat alebo ohrozenie úrazom el. napätím
Spokojnosť v interiéry funguje ako má
- nevidím žiadnu
- nefungujú
tri kusy zásuviek a dve z nich sú nefunkčné ( tretiu som ani neskúšal)
- Nizka cena
- Splna ocakavania
- Prehladna aplikacia, okamzita komunikacia s produktom
- Pekne spracovane moznosti automatizacie
- Francuzsky typ zasuvky namiesto nemeckeho
Velmi jednoduche a prakticke zariadenie, ktore je navyse v priaznivej cene. Meranie aktualnej spotreby ako aj historia a velmi siroke moznosti automatizacie. Moj pripad - reproduktory a set-top box pri telke maju spolocny odber 8W. TV ma pri vypnutom stave odber 0W, pri zapnutom 37W. Moja automatizacia teda vyzera tak, ze ak stupne spotreba nad 20W zapnu sa repraky aj set-top box (v rozdvojke). Ak klesne pod 20W, spolocne sa vypnu.
Zariadenie funguje O.K.
- Všetko je OK, ovládanie cez mobil
- Nie všetky položky preložené do slovenčiny
Rieši spotrebu elektrickej energiu
- jednoduché nastavenie
- funguje od nastavenie na 100%
- nemešká oproti mechanickým hodinám
- neviem zmerať spotrebu tejto zásuvky
Funguje super a intuitívne sa to samo sparovalo odporúčam aj menej zdatným v technických veciach
- pekny dizajn
- splna vacsinu poziadaviek
- vyborna cena
- spotrebu meria iba prepoctom zo stitkoveho odberu. nemeria skutocnu spotrebu
Bohužial, musel som vrátiť, kedže nemeral spotrebu el. energie
- Jednoduchosť
- Dizajn
- Meranie spotreby
- Nedá sa resetovať počítadlo
- Chyba slovenské menu
- OK
Spĺňa presne vlastnosti na ktoré je určený... Pokiaľ niekto plánuje vybudovať smart domácnosť, týmto produktom by mohol začať... Postupne pridávať napríklad kamery, rôzne hlásiče a merače...
Jednoduché párovanie, krásne zvláda zapínať 2kw bojler
Napojený bol 2kw bojler, pri zaťažení zásuvka nevedela zapnúť, aj keď podľa parametrov to mala zvládnuť
- Spolahliva funkcnost
- Jednoducha a funkcna aplikacia
- Moznost neustaleho rozsirovania
- Orientacia by mohla byt horizontalna, aby neblokovala dalsiu zastrcku - ale to sme vyriesili kupou vodorovnej rozdvojky (taktiez na alze :) )
V celku super produkt, kedze najprv som ho na skusku kupil kvoli ovladaniu ohrievania vody (ktora je pripojena na fotovolticku elelktraren), dalej som dokupil dalsi na ovladanie vianocnych svetiel na ozdobu exterieru domu. a zatial posledna je na ovladanie cerpadla zavlahy - taktiez kvoli pripojeniu k FVE (aby cerpadlo neslo zbytocne cez noc, resp. aby som ho nezabudol zapnut rano - tak to nastavim automaticky a ... ono to funguje :)
Zobrazujem 301 - 320 zo 359 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18 Ďalšie »