Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvky pre inteligentnú domácnosť
- Veľa možností v jednej zásuvke.
- Som bol prekvapený, koľko možností nastavenia ponúka zásuvka.
- Meranie spotreby. Veľká tolerancia vstupného napätia.
- Rôzne časovače,
- Možnosť nastavenia ochrany napájania čiže istič.
- Prehľadná aplikacia
- Netreba ďalšie zariadenie na pripojenie. Stačí prihlásiť do domácej sieti.
- Používam ju na vystup zo striedača fotovoltiky s modifikovanou sinusoidou.
Aplikácia má veľmi malé písmenká v grafoch.
- Funguje ako má. Hlavne časovač vypnutia a zapnutia pre čo som to hlavne kupoval.
- Super cena oproti konkurencii.
- Americká koncovka, chýba kolík a musel som hladať vhodnú zásuvku, aby mi pasovala.
- Jednoduchá obsluha
Funguje ako má. Super.
- Nemeria napätie.
- Prepúšťa ovládacie napätie 8v
Produkt má veľa možností zapojenia na spotrebiče. Ako je vypínanie a zapínanie pomocou app,meranie spotreby, zároveň slúži aj ako nastaviteľný istič. Má rôzne programovateľné časovače. Po zadaní vie vypočítať cenu spotreby energie.
- Ovládacia aplikácia by mohla byť lepšia
- Aplikácia
- Možnosť diaľkového ovládania a programovania spínania.
K horeuvedenému tovaru som nenašiel na internete slovenský alebo český free manuál. Len od tretej strany za 4,0 €, čo je nefér. Inak som spokojný.
- Spokojnosť zasuvka funguje ako ma appka je spoľahlivá a plus davam aj za meranie spotrebu energie koli tomu som ju hlavne kupoval.
Žiadna
- zopinanie vysokych prudov
- dobra vodeodolnost
- velmi dobre napisany uzivatelsky navod
- stabilne prijimajuci signal z dialkoveho ovladania
- pritomnost fyzickeho tlacitka priamo na "krabicke"
- pritomnost svetielka pri stlaceni tlacitka na dialkovom ovladaci
- lacno posobiacie tlacitka na dialkovom ovladaci, chyba spatna vazba pri stlaceni
- Meranie odberu fázy.
- Rýchla inštalácia
- Jednoduché užívanie
- Dobrá cena
Produkt sa jednoducho páruje, ovládanie funguje bez problémov. Dosah je postačujúci.
- z pohladu funkcie na ktoru bol vytvoreny uplne v pohode.ukazuje aktualnu voltaz, aktualnu spotrebu aj v amperoch, aj celkovu
- velka nevyhoda je ze sa odpaja od wifi siete a aplikacia vyhodnoti ak offline. musim ho manualne odpojit od elektriky a potom zas nabehne.
tak neviem ci mozem odporucat. aj ked je offline tak zaznamenava. ale to samovolne odpajanie z wifi siete no nic moc.
Ľahko ovládateľné cez aplikáciu
- Velmi často vypadáva wifi spojenie
- super cena
- Spokojnosť
- Párkrát sa mi stalo, že zariadenie bolo offline. Potreboval reset - vytiahnúť zo sásuvky.
- HW zatiaľ OK. Občas mi vypadne SW ,po restarte mobilu je to OK
Jednoduchá montáž, rýchla aktivácia, prehľadná app-ka len reálne výsledky šetrenia vyhodnotím až za nejaký čas používania.
Zobrazujem 281 - 300 zo 359 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Ďalšie »