Najnovšie recenzie zo sekcie Zásuvky pre inteligentnú domácnosť
Super Smart zasuvka na vonkajšie použitie.
Mali sme jednu a odkúpil som ďalšie, najmä na vonkajšie vianočné osvetlenie ale využiteľné na vonku celý rok napr v bazénu a pod.
pohodlnosť
Doporučujem o
- dobra userfriendly aplikacia, produkt mam oskusany, funguje vyborne, som s nim nadmieru spokojna, urcite odporucam
- Nedokázal som produkt spárovať s aplikáciou
- odporúčam každému
- Ovládanie smart
Pohodlie
Splňa všetko to čo deklaruje
- Dobre pripojenie Wifi signálu aj na slabších miestach dosahu.
- Splnil očakávania.
Funguje dobre, len manual písal inžinier :)
Možno niekomu nebude vadiť väčší rozmer tejto zásuvky - no u mňa bol celkom veľký problém ju dostať do skoro zaplnenej predžovačky. Kúpil som ju len kvôli ekosystému Aqara a vzájomnej spolupráci s ostatnými senzormi Aqara. No sú oveľa lacnejšie a výhodnejšie zásuvky ako táto. Ináč pracuje podľa očakávania.
Funguje bez problémov
- Zásuvky sa dajú tlačidlom vypnúť. Jeden slot na USB nahradzuje nabíjačku až 20 W. Zatiaľ dostačujúce, ale samozrejme že o pár rokov už to bude pomalé, ale zatiaľ spokojnosť
Bolo by super keby tam bol slot aj na 100 W. Veď si človek nekupuje zásuvku na 2-3 roky ako telefón.
Ideálne na diaľkové ovládanie niečoho v zásuvke a navyše to aj meria spotrebu a robí graf.
Funguje spokahlivo.
- Kupovane hlavne koli meranie spotreby a ta je super
- Je tam novinka ktorá pridala detekciu mobilu/hodiniek a samo po nabití vypne zástrčku
- Skoda ze sa neda pripojit priamo na zariadenie, musi to iste cez router, ale bol som si vedomy o tom pri kupe
- All in one box
- Okrem troch štandardných elktr. zásuviek aj USB-A a USBC čo sa vždy zíde
- Vypínač zásuvky
- Vypínač celej zásuvky sa problematicky stláča, takže ho bohužiaľ veľmi nepoužívam
Pokial stači info o načítanej kumulatívnej spotrebe tak odporúčam
Zobrazujem 1 - 20 zo 351 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...18 Ďalšie »